HTML

CC

Copyleft - Copyright --- Alkoss szabadon!
http://creativecommons.org
E napló a szabad kultúra közösségéé. Írj hozzászólást, és így légy a szerzőtársunk! (caracalla, satie)

Az itt megjelenő minden tartalom Creative Commons: Jelöld meg - Így add tovább! licenc alatt áll :-))

Szerzők: Körmendi Veronika - Szervác Attila - lásd a Szerzők oldalán.

Iratkozz fel a magyar CC levelezőlistára is!

Friss topikok

Linkblog

IMSLP / IMDBP - nemzetközi zenemű-adatbázis

2008.07.01. 09:56 satie

Richard Matthew Stallman, Larry Lessig és számos nemzetközi szervezet támogatásával újraindult a világ legnagyobb szabad zenei gyűjteménye az IMSLP és elindult az átfogó, nyílt zenemű-adatbázis, az IMDBP fejlesztése.

A gyakorlatilag Nemzetközi Zenetár funkcióvá bővült projekt másfél év aktív működés után egy nemzetközi jogi szervezetek által jól védett átfogó szolgáltatássá vált, melyből már most több 10.000 zenemű letölthető az ókortól kezdve napjaink, akár Terry Riley vagy más híres szerzők zenéiig.

A proejkt listázza a benne lévő szerzőket, akik a saját honlapjukra Public Domain vagy szerzői jog és szabad licenc alatt álló zenéiket feltölthetik, ráadásul bármilyen adatot megadhatnak magukról.

Szólj hozzá!

Címkék: zene cc jog artisjus kotta szabad nemzetközi szerzői lilypond musescore commons cc by sa zenetár imslp imdbp crreative

A bejegyzés trackback címe:

https://creativecommons.blog.hu/api/trackback/id/tr31547271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása